Itt is megtalálsz:
Egyéb

Instabővebben

Zabpelyhet nem eszünk. Pici rizsliszttel és egy tojással forgatjuk össze a darált zöldséget, hogy összeálljon a fasírt.

Nem csalás, nem ámítás, ez ká-posz-ta-pör-költ. Elképesztően finom! Kábé fél éve kísérletezünk vele, de most lett jó: nem puffaszt, nem bánt-szúr-csíp, krémes, melengető, csodás!

Ilyenek voltunk Barnesz születés után 9(?) nappal.  Washi, aranyozás, repesztőpaszta, csiszolás, festékpermet.

Ez pedig az 5. szülinapi tortája! Isteni volt!

Bekóca vasárnap a kiállításon. Előtérben Barnus-nyak, jobbra a tenyésztő édesanyja, háttérben pedig a tenyésztő férje.

Újra firkálok, rajzolok, mindenhova, mindennel, mindenhogy. Iszonyú fontos vizualizálni az álmainkat, vágyainkat. Nekem ez viszonylag könnyen megy: egy barna forgós és egy szőke göndör fejjel nekem már megvan a boldogság.

Selymes. krémes – gombóc lesz belőle:) Hagymás, fekete olajbogyós.

A művésznaplómból ismét: gélpaszta, stencilek, festékspray, fotó, nyomda.

Megosztás:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Piffeny

    Rizsliszt és tojás. Igenis, értettem! 🙂

    2015-02-18 at 06:28
  • Leave a Reply